AC
 

Varför har vi tagit bort massor av produkter på hemsidan??

Vi har gjort detta av flera anledningar. Det är en omöjligt att sitta och handplocka samtliga produkter vi jobbar med från alla olika tillverkare. Vi har över 30 olika leverantörer i USA och det finns över 11,000 olika detaljnummer att välja på i tex en 2017 Ram 1500. 

En bromskloss till en Ram truck kan ha 4 olika tillverkare och ha 3 olika kvaliteter. Vi kan bara inte underhålla en sida där alla nummer stämmer och har ett korrekt pris för dagen. Utöver det har vi varierande frakt priser och dollarkursen förändras konstant och just nu inte till vår fördel. Vi skulle behöva tre anställd till.

Vi beskriver istället generellt produkterna vi jobbar med, tips att tänka på vid köp och du får en support av produkten som få andra kan ge om du har köpt den av oss.

Vi kommer ta upp det som hela tiden är aktuellt men det kommer vara betydligt mindre av allt på sidorna. Vi är även noga med att du inte ringer oss för support om du köpt produkten på något annat ställe. Funkar inte grejen du köpt där, ring dit!

Det absolut bästa sättet att lägga beställningar är per mail. Du kan givet ringa oss men ibland är det trångt på linjen.

Dick Tilander