Fartbegränsare Dodge

Vi monterar fartbegränsaren till din Dodge.

Pris för installation är ca 12,500 - 14,300 kr + moms men kan variera beroende på årsmodell och bil. Installationstiden är ca en dag.


Alla bilar med totalvikt över 3,5 ton och tagna i bruk efter 1:a Jan 2005 skall vara utrustade med begränsare. Installationen måsta vara gjord av en ackrediterad verkstad som är godkänd av Swedac.
 

På Dodge dieselpickuper är det ett krav för att bli godkända.
 

Vi är ackrediterad verkstad godkända av Swedac för att utföra montering av begränsare.
 

Med installationen följer märkning på bilen och en kontrollrapport som du tar med dig till Bilprovningen vid första registreringsbesiktningen.
 

Du kan lämna bilen på morgonen och få den tillbaka på eftermiddagen. Vi har en lånebil som du kan ha under tiden.
 

Vill du ha hjälp med hela registreringen kan vi göra det också.

Vi hjälper många handlare med både fartbegränsare och registrering. Har du 30 mil för att åka hit för att få hjälp med begränsare så är det många ggr bättre att låta oss göra hela jobbet och hämta den färdig. Tid är pengar och vi har fasta tider på Bilprovningen varje vecka.
 

Vi bygger då iordning bilen med belysning, underkörningsskydd, dragkrok osv samt tillhanda håller alla intyg som behövs och därefter besiktigar den åt dig så den är helt nyckelklar när du hämtar den.

Vi rekommenderar dig starkt att se till att få dit ett drag på bilen vid första registreringen. Det är dubbelt värre att göra det efteråt.

Är bilen några år gammal är det stor risk att den utöver ombyggnationen för registrering behöver andra arbeten som bromsjobb eller framvagnsarbeten. Detta gör vi samtidigt men kostar givetvis extra. 

Se till att påbörja ursprungskontrollen så fort bilen kommer.  Denna måste du klara själv men många lämnar bilen till oss medan man väntar på att den blir klar för att spara tid. Tar ca 5-7 arbetsdagar.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tolkningar från Bilprovningen som sker utan förvarning. Vi ansvarar inte för ej godkända besiktningar och registreringar pga nytolkningar och beslut från Bilprovningen. Vi kan bara tala om vad vi lyckats besiktiga och registrera tidigare. Vi kan aldrig veta vad som kommer godkännas i framtiden. Ring oss för aktuella priser och villkor.

Fartbegränsare Dodge, Fartspärr Dodge